Twinlab

Sport fuels

twinlab zma

EEN DIEPE SLAAP OM VOLLEDIG TE RECUPEREREN

 

ZMA is een unieke, gepatenteerde samenstelling van zink mono­methionine aspartaat, magnesiumaspartaat en vitamine B6. Wanneer ZMA 's avonds wordt ingenomen, bevordert het de pe­riodes van diepe slaap wat voor een gunstige hormonale toestand zorgt, het verbetert alsook de trainingsrecuperatie en de spierweefselopbouw. In het kader van een studie die gevoerd werd op universitaire spelers van Amerikaans voetbal, nam deze hormonale toestand met 33,5 % toe bij de proefpersonen die ZMA Fuel innamen gedurende acht weken. Bij diegenen die een placebo had ingenomen daalde het peil met ongeveer 10 %. Vaak neemt het vermoeidheids­percentage tijdens de eerste twee weken van intensieve training toe, maar de inname van ZMA Fuel brengt hier verandering in. Ook de verbetering van de spierkracht was superieur bij de atleten die ZMA Fuel innamen, wat aangeeft dat de fysiologische eigenschappen van dit voedingssupplement bijdragen tot een verhoging van de prestaties.

 

RESULTATEN : BEVORDERT DE PERIODES VAN DIEPE SLAAP WAT VOOR EEN CUNSTIGE HORMONALE TOESTAND ZORGT, VERBETERT DE RECUPERATIE NA DE TRAINING EN DE SPIERWEEFSELOPBOUW

Verkrijgbaar in flacons van 90 capsules

Raadgevingen voor het gebruik: 3 capsules ZMA Fuel bij het slapengaan.

 

ANALYSE

Dosis 2 capsules

Vit B6 6 mg

Magnesium 300 mg

Zink 20 mg

 

TIP

Neem TRIBULUS FUEL 's morgens en 's middags voor de training en ZMA FUEL vóór het slapengaan voor een optimale werking van deze 2 producten.