Twinlab

Sport fuels

twinlab tribulus

MALE FUELS

 

Tribulus Fuel is een wilde plant die al eeuwen wordt gebruikt voor zijn stimulerende kracht, vooral op het libido Dit komt doordat het de afscheiding van natuurlijke hormonen optimaliseert. Tribulus Fuel verhoogt immers de productie van natuurlijk testosteron, zowel bij gezonde mensen als bij mensen met een androgenentekort Dankzij deze uitzonderlijke eigenschap heeft Tribulus Fuel een weldadige invloed op zowel sportprestaties als op de viriliteit.

 

TRIBULUS FUEL EN SPIEROPBOUW

Door de anabole hormonale omgeving te optimaliseren, bevordert Tribulus Fuel de spieropbouw. Medisch onderzoek heeft aangetoond dat een kuur van 10 weken met Tribulus Fuel kan zorgen voor een toename van droge spiermassa met meer dan 2 kilo­gram. Geroutineerde bodybuilders kunnen bovendien meer dan 1 kilogram vet verlie­zen Ook de spierkracht neemt sneller toe door de natuurlijke stijging van het testos­teron, omdat er sneller spiereiwitten worden aangemaakt. In combinatie met een spiertrainingsprogramma is het resultaat nog beter

 

TRIBULUS FUEL EN PRESTATIEVERMOGEN

Behalve de kracht verhoogt Tribulus Fuel ook de lichamelijke uithouding en weerstand. Tribulus Fuel beschikt tevens over adaptogene eigenschappen die een positieve invloed hebben op de vorderingen en de lichamelijke stress verminderen veroorzaakt door herhaaldelijk intensief trainen.

 

TRIBULUS FUEL EN OVERTRAINEN VOORKOMEN

Bij de sporter die intensief traint, zal Tribulus Fuel niet alleen voor een verhoogde afscheiding van testosteron zorgen, hij zal ook de stijging van cortisol remmen . Dit stresshormoon hindert de recuperatie, breekt de spiermassa af en plaatst de atleet in een algemene cataboliserende omgeving.

 

TRIBULUS FUEL EN LIBIDO

Het is de stimulerende werking op de seksuele functie die het meest heeft bijgedragen tot de populariteit van Tribulus Fuel . Tribulus Fuel verhoogt niet alleen het libido bij mannen, maar ook bij vrouwen. Dit is te verklaren door een verhoogde synthese van testosteron bij mannen en van vrouwelijke hormonen bij vrouwen.

 

RESULTATEN: SCHEPT EEN GUNSTIGE HORMONALE OMGEVING, VERBETERT DE RECUPERATIE EN DE OPBOUW VAN SPIERWEEFSEL, VERHOOGT HET LIBIDO EN HET PRESTATIEVERMOGEN.

Verkrijgbaar in flacon van 100 capsules (625 mg)

Raadgevingen Voor het gebruik: 1 capsule Tribulus Fuel met het ontbijt en de middaglunch.