Twinlab

Fat burner fuels

ENERGIESTIMULATOR EN VETVERBRANDER

 

Nood aan fut of levert u zware inspanningen in combinatie met een calorierijk dieet? Vertrouw dan op Ripped Fuel Capsules. Ripped Fuel Capsules is een heuse energiestimulerende en perfect gedoseerde cocktail. Hij bevat immers de perfecte dosering guara­na, citrus aurantium, chroompicolinaat en L-carnitine. Ripped Fuel capsules verplicht het lichaam om de opgeslagen vetten aan te boren en te verbranden. Deel uitmakend van een caloriearm dieet en een trainingsprogramma, zal Ripped Fuel Capsules mensen, die gewicht willen verliezen, helpen om overtollige vetten af te voeren, hun metabolisme te stimuleren en hun spiermassa te bewaren.

Ripped Fuel Capsules bevat Citrus Aurantium (extract uit de Sevilla-sinaasappel). Deze kleine sinaasappel geeft u een perzikhuid!

De actieve component van citrus aurantium, synephrine, helpt en stimuleert het lichaam om energie te halen uit opgeslagen vetten (lipolyse). Niet minder dan 128 kcal zullen op die manier dagelijks worden verbrand (900 kcal/week) ... zonder dat het u enige moeite kost.

Ripped Fuel Capsules een extract van een thermogeen kruid: Guarana (gestandardi­seerd op 22% guarine). U zal verbaasd staan over deze plant: hij heeft de eigenschap de honger af te zwakken, het metabolisme te stimuleren en de energiebehoefte te verhogen. Hij werkt in synergie met citrus aurantium en verplicht het lichaam om zijn opgeslagen vetten voor verbranding aan te spreken.

Ripped Fuel Capsules bevat L-carnitine. L-carnitine is een aminozuur, een quasi-vita­mine, die op natuurlijke wijze in uw lichaam wordt aangemaakt. Ze dringt door het mitochondriaal membraan van uw spiercellen om er te zorgen voor het transport en de verbranding van vetten.

Ripped Fuel Capsules bevat chroom: een wondermiddel in een wereld van zoetighe­den. Chroom maakt integraal deel uit van FTG, dat het gebruik van glucose in de spie­ren bevordert - hij wordt er verbrand om energie te leveren (glycolyse). De actie van FTG draagt dus bij tot het behoud van een stabiele bloedsuikerspiegel, door de eetlust te verminderen, vooral de zin in zoet.

 

RESULTATEN: VERBRANDT VETTEN, CONTROLEERT DE EETLUST, GEEFT

ENERGIE.

Verkrijgbaar in flacons van 60+30 capsules gratis (wel tot uitputting van de voor­raad) en 200 capsules

Raadgevingen voor het gebruik: 2 capsules 's ochtends, 2 capsules 's middags, één uur vóór de maaltijd, of 2 capsules vóór de training.