Twinlab

Pump Fuels

 

DE SPIERENTURBO

 

Nitric Fuel is een voedingssupplement om het spiervolume, de spierpump, de spierkracht, het uithoudings- en prestatievermogen van de spieren te bevorderen. Het volstaat om het voor en na de trainingen in te nemen. Beta-alanine is een niet-essentieel aminozuur. Beta-alanine verhoogt de intramusculaire carnosineconcen­traties. Carnosine speelt een belangrijke rol bij sportprestaties.

Verhoogde spiercarnosinegehaltes verbeteren de weerstand tegen melkzuur met 20 %. Spiercarnosine fungeert als buffer tegen dit zuur zodat u de inspanning zo lang moge­lijk kunt volhouden.

 

Elke portie van Nitric Fuellevert u diargininemalaat, creatinedimalaat, citrullinemalaat, L-Asparaginezuur, L-histidine, 300 mg glycerolmonostearaat en 30 mg niacine .

Ze werken synergetisch en verhogen de biodisponibiliteit.

 

EEN EXCLUSIEVE OPNAMETECHNOLOGIE IN TWEE FASEN

 

leder Nitric Fuel tablet is samengesteld uit een dubbele beschermlaag zodat de ingre­diënten in twee fasen worden vrijgegeven. De eerste, snel oplossende beschermlaag zorgt ervoor dat de spieren hun NO-productie snel kunnen opvoeren. Ook het beta-ala­nine wordt snel afgeleverd om de spierkracht onmiddellijk op te drijven. De tweede beschermlaag zorgt voor een tragere afgifte zodat de anoboliserende voedingsstoffen gedurende de volledige training geleidelijk worden aangevoerd.

 

RESULTATEN : KRACHT, SPIEREXPLOSIE, RECUPERATIE, MINDER SNEL VER­MOEID, PRESTATIES, SPIERPOMPFUNCTIE

Verkrijgbaar: in een flacon van 180 tabletten.

Gebruik: voor een maximaal resultaat neemt u 3 tabletten 60 tot 90 minuten vóór de training en 3 tabletten na de training.