Twinlab

Muscle gain fuel

 

twinlab gainers fuel info
twinlab mass fuel info
twinlab super gainers fuel info

EERST RECUPEREREN

 

Onmiddellijk na de training is ons eerste doel alles in het werk te stellen om de ceIre­cuperatie te vergemakkelijken en te versnellen, zowel op het energetische vlak als op dat van het eiwitmetabolisme.

Het is pas als onze spieren ten volle gerecupereerd zijn, dat groei én recuperatie effec­tief kunnen plaatsvinden en we ons kunnen verbeteren.

 

Om onze kans op succes te verhogen, moeten we snel optreden. De middelen daartoe zijn niet langer mentaal of fysiek zoals tijdens de training, maar nutritioneel. Veel spor­ters begaan de fout om met een lege maag de training te verlaten. Toch dient men te begrijpen dat het de spieren na een intense sessie aan heel wat ontbreekt, zoals ener­gie, anaboliserende aminozuren zoals de BCAA, essentiële aminozuren en glutamine. Een wijdverspreide techniek is het innemen van koolhydraten, zoals fruit. Hiermee wordt de voorraad glycogeen wel aangevuld, maar voor het anabolisme is het van geen nut. Zo zal ook het nemen van uitsluitend proteïnen de spieren ongetwijfeld aminozu­ren leveren, maar geen optimaal herpakken mogelijk maken. Alleen een precieze men­geling van eiwitten, aminozuren, creatine, koolhydraten en de anaboliserende substra­ten die uitsluitend in de Muscle Gain Fuels van TWINLAB aanwezig zijn, helpt om een gunstige hormonale omgeving te creëren en de groei van het spierweefsel zowel als de totale recuperatie op gang te brengen. Ontdek hieronder ons volledige gamma Muscle Gain Fuels. (blz 24 tot 28).