Twinlab

Eiwitten

twinlab vege fuel info
twinlab whey 100 info

BELANGRIJKE INFO

Elke dag heeft het organisme eiwitten nodig als voedsel voor zijn cellen en vooral voor het spierweefsel. Die eiwitten zitten meestal verborgen in voedingsmiddelen die rijk zijn aan verzadigde vetten. Deze vetten zijn vaak verantwoordelijk voor de toename van de vetmassa, de cholesterol en de triglyceriden.

De TWINLAB-laboratoria hebben een gamma producten ontwikkeld die rijk zijn aan eiwitten uit heel verschillende bronnen: melk en plantaardige bronnen. Het beste daar­van is het lactoserum (WHEY).

Al deze eiwitten zijn samengesteld uit zeer hoogwaardige aminozuren.

 

U SPORT MAKKELIJKER, LANGER EN GEZONDER

 

Het beste effect van eiwitten op het lichaam verkrijgt men niet door kwantiteit maar door kwaliteit. Daartoe hebben de TWINLAB-Iaboratoria een gamma producten op punt gesteld met daarin de beste eiwitbron: lactoserum (WHEY).

Waarom de beste?

~ WHEY vergroot het gebruik en de retentie van stikstof.

~ WHEY is van nature erg rijk aan aminozuren met vertakte ketens (BCAA: L-valine, L-Ieucine, L-isoleucine).

~ WHEY creëert een gunstige hormonale omgeving. ~ WHEY stimuleert de immuniteitsfuncties.

~ WHEY is van nature heel rijk aan L-Glutamine

~ WHEY stimuleert de regeneratie van het spierweefsel en de eiwitsynthese ~ WHEY helpt u om uw eetlust beter te controleren.

~ WHEY is antikatabolisch.

 

Al die acties zijn synergetisch en vergroten de recuperatie en de regeneratie van het spierweefsel en van alle lichaamscellen. Welke bewegingen uw sport ook vereist, ze zullen u makkelijker afgaan, ze zullen in omvang en kracht toenemen en uw uithou­dingsvermogen zal vergroten. Dit alles dankzij het lactoserum (WHEY) en al zijn kwaliteiten.