Twinlab

Sport fuels

Creatine

AL HET UNIVERSITAIRE ONDERZOEK IS UNANIEM:

CREATINE WERKT!

 

Creatine is een stofwisselingsproduct dat hoofdzakelijk in de spieren terug te vinden is. Het laat toe om intens aan lichaamsoefeningen te doen. Talrijke wetenschappelijke stu­dies hebben aangetoond dat wanneer de sporter hoge dosissen creatinemonohydraat inneemt - 3 tot 5 gr per dag gedurende 40 dagen - het creatinegehalte in de spieren toe­neemt waardoor de prestaties bij lichaamsoefening verbeteren. Onderzoek heeft aan­getoond dat creatinesupplementen helpen om de spierkracht te vergroten, vermoeid­heid tegen te gaan, de recuperatie te vergemakkelijken, de productie van lactaat en ammoniak te verminderen en niet alleen de eiwitsynthese maar ook de spiermassa te vergroten.

Een dubbelblinde test uitgevoerd door een onafhankelijke universiteit heeft aangetoond dat de spierkracht en -massa stijgen bij personen die een supplement op basis van crea­tinemonohydraat nemen. Creatine vergroot niet alleen de kracht, ze zorgt duidelijk ook voor een toename van de spiermassa. Het creatinemonohydraat dat in het voornoem­de onderzoek werd gebruikt, was de CREATINE FUEL van TWINLAB, d.w.z. een far­maceutisch 100% zuiver creatinemonohydraat.

 

RESULTATEN: KRACHT, SPIEREXPLOSIE, RECUPERATIE, MINDER SNEL VERMOEID, PRESTATIES, SPIERPOMPFUNCTIE

 

TWINLAB heeft 5 verschillende formules die u gebruikt in functie van uw behoeften of volgens de aanbevelingen van een beroepstrainer.