Twinlab

Fat burner fuels

EINDELIJK EEN NATUURLIJKE HUILP ZONDER GEVAAR VOOR UW GEZONDHEID WAARMEE U UW BUITENSPORIGE EETLUST INTOOMT

 

CITRIMAX is een extract van de vrucht Garcinia Gambogia uit Zuidoost-Azië en Indië, waarvan het actieve ingrediënt, hydroxy­citroenzuur (HCA), een natuurlijk voedingsextract is dat gewichtsverlies (verlies van vetten) bevordert. Daarom is ClTRIMAX uw troef bij het afslanken. Omdat HCA het gewicht geleidelijk op een natuurlijke manier doet afnemen, loopt u geen risico van een jojo-effect, noch van gewichtstoename als u met het product stopt.

 

Proces: als de opname van koolhydraten of eiwitten de energiebehoefte van het lichaam overstijgt, wordt het teveel in glycogeen omgezet. Als er een voldoende voor­raad glycogeen is, wordt het teveel aan calorieën omgezet in vetten door het enzym ATP citraat-Iyase. Maar het HCA remt en verstikt dit enzym en beperkt daardoor de vor­ming van acetyl co-enzym A, een biochemische substantie die een cruciale rol speelt bij de stofwisseling van koolhydraten en vetten. Daaruit volgt dat de productie van vet­ten aanzienlijk wordt ingeperkt. Dankzij het HCA wordt een grotere hoeveelheid gly­cogeen gesynthetiseerd en in het lichaam opgeslagen, waardoor de eetlust wordt gecontroleerd. Tot zover de wetenschappelijke uitleg.

 

De concrete resultaten? De eetlust is onder controle, u eet minder, de productie en op­slag van vetten is afgeremd, de verbranding van vetten is verbeterd en uw energiere­serve is groter.

Mega Citrimax bevat ook chroompicolinaat, planten, kruiden en bioflavanoïde-extrac­ten: groene thee, gember, cayenne. Door hun synergetische werking brengen ze een geleidelijk thermogeen effect met vetverbranding op gang. Een kostbare troef voor spor­ters, maar ook voor wie zich graag avonden voor het televisiescherm nestelt.

 

RESULTATEN : REGELEN VAN DE EETLUST, ELIMINATIE VAN VEnEN, ENERGIE,

VITALITEIT.

Verkrijgbaar in een flacon van 100 capsules (Per capsule 100 mcg chroom picoli­naat en 700 mg Citrimax)

Raadggevingen Voor het gebruik : 1 capsule ’s morgens en 1 ‘s middags, 1 uur vóór de maaltijden. Vier dagen later doet Mega Citrimax de rest...