Twinlab

Fat burner fuels

ANTI-FAT FUEL IS DE MEEST WETENSCHAPPELIJK

BESTUDEERDE FORMULE TER BESTRIJDING VAN

OVERTOLLIG VET

 

Gecombineerd met een caloriearm dieet en een trainingspro­gramma helpen AntiFat Fuel Capsules iedereen die wil afslanken om overtollig vet te elimineren, de stofwisseling te verbeteren en tegelijk het spierweefsel te bewaren. AntiFat Fuel Capsules bevat een thermogeen kruidenextract (Guarana) en citrus aurantium. AntiFat Fuel Capsules

vermindert de eetlust, stimuleert de stofwisseling en vergroot de energiebehoefte.

Op die manier is het lichaam verplicht om de opgeslagen vetten aan te spreken en ze op te branden. Om nog doeltreffender te zijn, bevat AntiFat Fuel Capsules nog andere thermogene kruiden (groene thee, gember, cayenne), kalium- en magnesiumfosfaat, chroom, Citrimax (hydroxy-citroenzuur (HCA)) en L-carnitine.

 

AntiFat Fuel Capsules bevat ook Citrimax, een extract van de vrucht Garcinia Gambogia. Citrimax is een natuurlijk voedingsextract dat het verlies van gewicht (vetten) bevordert. Citrimax zorgt voor een geleidelijke, natuurlijke gewichtsafname. Er is geen gevaar voor een jojo-effect, noch voor gewichtstoename als met de inname van het product wordt gestopt. Dankzij Citrimax kan een grotere hoeveelheid glycogeen in het lichaam worden opgeslagen, waardoor de eetlust op natuurlijke wijze afneemt. De eetlust is onder controle, de productie van vetten wordt afgeremd, de verbranding van vetten verbetert en uw energiereserve is groter.

 

RESULTATEN: VERBRANDT VETTEN, LEERT DE EETLUST, GEEFT ENERGIE.

Verkrijgbaar in een flacon van 60 capsules

Raadgeving voor het gebruik: 3 capsules 's mor­gens en 3 capsules 's middags, één uur voor de maaltijd.