AA drink

 

Energie

 

AA Drink High Energy

De echte energiestoot. Als je tijdens of na het sporten extra energie nodig hebt om door te gaan geeft AA High Energy je een echte energiestoot. Dankzij het uitgebalanceerde koolhydratenspectrum van enkel- en meervoudige suikers geeft AA High Energy je zowel op korte als op langere termijn nieuwe energie.

Wat je ook gaat doen, je kunt er dan weer energiek tegenaan !

Eigenschappen:

AA-Drink High Energy is een hypertone drank met een complexe suikersamenstelling. Een dergelijke samenstelling is van groot belang voor het opbouwen van de energie- (glycogeen-) voorraden in de spieren.

Gebruiksmoment:

Dat maakt AA-Drink High Energy uitermate geschikt voor gebruik ruim voor het sporten en voor gebruik direct na het sporten om de glycogeenvoorraad weer aan te vullen. Bij langdurige inspanning tijdens duursporten is het aanvullen van de energie in de spieren wel nodig, waarbij de samenstelling van AA-Drink High Energy goed van pas kan komen.

Samenstelling:

AA-Drink High Energy bevat de onderstaande ingrediënten:

Water, sacharose, dextrose (druivensuiker), fructose, maltose, hogere sachariden, maltodextrine, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat, exotisch vruchtenaroma, antioxidant: ascorbinezuur, stabilisator: E445, kleurstof: betacaroteen, natriumchloride

Voedingswaarde per 100 ml

Energie 281 kj ( 67 kcal)

Vetten 0 g

Eiwitten 0 g

Verzadigde vetzuren 0 g

Koolhydraten 16.5 g

Waarvan suikers 15.0 g

Voedingsvezel 0 g

Natrium 0.020 g

Toegevoegde mineralen per 100 ml:

Natrium 20 mg (1,0 %)*

* ( .. %): aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) per 100 ml